Palveleva autovuokraamo -

Ylöjärvi - Tampere - Pirkanmaa

Unirent on Premium-luokan minibusseihin erikoistunut autovuokraamo, mutta löydät meiltä myös ympäristöystävälliset henkilöautot sekä tilavat pakettiautot. Koko kalusto on käytettävissäsi B-luokan voimassa olevalla ajokortilla ja kaikki autot ovat varustettuja automaattivaihteistolla. Autoillamme on mahdollista tehdä myös ulkomaille suuntautuvia matkoja.

Autojen luovutus asiakkaalle tapahtuu pääasiallisesti Unirentin Ylöjärven palvelupisteessä osoitteesta Varastotie 1, Ylöjärvi. Täältä löydät omalle autollesi turvallisen, kameravalvotun pysäköintipaikan vuokrauksen ajaksi. Olemme tavattavissa Tampereen kupeessa sijaitsevalla Ylöjärven palvelupisteellä sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Mikäli et pääse itse noutamaan autoa, Unirent toimittaa auton lisäpalveluna luoksesi. Toimituspalvelu sisältää myös auton noudon vuokrauksen päätyttyä. Voit siis aloittaa ja päättää vuokrauksen omalta pysäköintialueeltasi tai yrityksesi pihasta.

Luotettavaa autonvuokrausta

Vuokralta palautunut auto tarkastetaan, mahdolliset viat ja puutteet korjataan ja auto puhdistetaan huolellisesti sisältä sekä päältä. Suoritamme myös säännöllisesti koeajoja sekä teknisiä tarkastuksia palautuville autoille, jotta voimme olla 100% varmoja sen turvallisuudesta ja luotettavuudesta auton lähtiessä seuraavalle asiakkaalle.

Polttoaine-, AdBlue-lisäaine- sekä tuulilasinpesunestesäiliö ovat aina luovutushetkellä täynnä. Autojen luovutus tapahtuu aina lämpimässä ja valoisassa hallissamme, joten et joudu puhdistamaan ikkunoita jäästä, harjaamaan lunta auton päältä tai tuulettamaan auringon kuumentamaa autoa.

Erityisesti kestoltaan pidempien vuokrausten ollessa kyseessä, voimme räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan paketin huomioiden auton kuljetuksen luoksesi, vuokra-ajan optimoinnin sekä lisätarvikkeet. Pienetkin lisätoiveet kannattaa kirjata tarjouspyynnön Lisätietoja-kenttään, meidän tehtävämme on toteuttaa ne. Mikäli tarvitset autoa aikaisin aamulla, pystymme pääsääntöisesti järjestämään sen sinulle jo edellisenä iltana ilman ylimääräisestä ajasta aiheutuvaa lisäveloitusta.

Jokaisen luovutuksen yhteydessä auto käydään huolellisesti asiakkaan kanssa läpi ja pienetkin vauriot merkitään vuokrasopimukseen. Näin varmistamme, että et joudu vastuuseen muiden aiheuttamista kolhuista tai naarmuista. Varaamme aina runsaasti aikaa auton esittelyyn ja vastaamme päivystysnumerostamme kellon ympäri kaikkiin vuokrauksesi aikana herääviin kysymyksiin.

Laadukkaat ja turvalliset autot

Automme ovat uusia tai uudehkoja, huollettuja ja katsastettuja sekä laadukkailla ja kulutuspinnaltaan kunnollisilla renkailla varustettuja. Ulkomaille suuntautuviin vuokrauksiin vaihdamme talviaikaan kitkarenkaat, muuten talvella alla on aina nastat.

Autojemme vakuutukset kattavat kaikki tavanomaiset vahingot ja omavastuun suuruus on itse määriteltävissä. Liikenteessä tapahtuneet tuulilasivahingot ovat aina vapaita omavastuusta.

Rengasrikon, polttoaineen loppumisen tai teknisen vian sattuessa sinua palvelee ympärivuorokautinen tiepalvelumme. Palvelu on voimassa Suomen lisäksi Pohjoismaissa sekä EU-alueella.

Onnistunut vuokrauskokemus on yhteinen etu.

Seuraa meitä Facebooksissa.

  • Uudet ja turvalliset, ympäristöystävälliset autot
  • Teippaamattomat autot
  • Kaikissa autoissa automaattivaihteisto
  • Aina vapaat kilometrit
  • Bluetooth-puhelinvalmius vakiona
  • Tuulilasivakuutus ilman omavastuuta
  • Online-tarjouspyynnöt 24/7
  • Tiepalvelu 24/7
  • Auton toimitus kotiisi tai valitsemaasi paikkaan
  • Yrityksille sähköinen laskutus
phone 010 419 2990 email info@unirent.fi email Tarjouspyyntö